Artrita Va Fura Viața Ta, Dacă Ai Să-L

Artrita a fost în jurul pentru totdeauna, dar pentru ultimii 100 de ani, medicii au crezut cel mai bun tratament pentru articulatii dureroase restul a fost și mesajul ei au dat bolnavilor a fost că articulatii inflamate ar deveni mult mai inflamate cu activitate. Din fericire, cercetările actuale confirmă multitudine de beneficii pentru sănătate de exercitarea corespunzătoare pentru care sufera de artrita.

Persoanele care sunt sedentare sunt mult mai predispuse de a dezvolta osoase si articulare

Artrita

Probleme cum ar fi osteoporoza și artrita. Nu suficient de viguroasă activitate duce la pierderea tonusului muscular si flexibilitatea corpului. Fara puternic mușchii trag de pe oase ele sunt atașate la acestea slăbesc împreună cu rosturile care separa oasele pentru a permite mișcarea.

Slăbit muschii sunt mai puțin capabili de a face corect treaba de consolidare, de protecție și de amortizare articulațiilor astfel încât acestea să devină rigid și dureros și mai mult la riscul de leziuni de zi cu zi și de accidente. Atunci când oamenii au artrita doare să se miște, astfel încât acestea de multe ori limita libera circulație a acestora, dar inactivitatea poate fi paralizantă – literalmente – pentru persoane cu această boală.

Durerea duce la inactivitate, mai mult slăbiciune musculară și daune in comun urmat de o durere mai mult, și ciclul continuă. Cartilajul care vă permite suprafețele articulare să alunece lin pe fiecare alte nu au o sursă de sânge și, în loc să se bazeze pe fluid în mișcare și în afară de comună pentru a hrani, ungeți-și lua deșeurilor. Acest lucru necesită comune de circulație și unele comune de stres, cum ar fi sprijinirea o sarcină.

Fara puternic muschii tonifiati, cartilajul se uzeaza mult mai repede, în scădere și rigidizare, reducerea mobilității articulare și provoacă durere. Puteți conta pe dublu declinul funcției fizice fără o exercita consolidarea și acest lucru duce la scăderea capacității de a efectua de bază funcțională sarcinile de zi cu zi.

Tu nu poate crește cartilaj nou pentru a înlocui cartilajului care a fost erodat

Dar vestea bună este că puteți reconstrui țesutul muscular și, astfel, de a reconstrui corpul amortizor sistem Un program de puterea de formare efectuate de 2-3 ori în fiecare săptămână cu un pic de efort pus în ea este tot ce este nevoie pentru a obține aceste muschii tonifiat înapoi. Ei pot apoi să-și reia slujba de a sprijini oasele scheletului deci părți ale corpului ca rosturile nu trebuie să ia mai mult de sarcină, atunci acestea sunt concepute pentru. http://povestideanduranta.info

Deși articulatii dureroase, de obicei, nu devină o problemă până când o persoană se apropie de mijlocul vieții prejudiciul începe în anii 30 și 40 de ani sau chiar mai tineri. Artrita începe cu mult înainte de durere, apare atât de timp pentru a practica de prevenire cu un propriu program de puterea de formare este chiar de-a lungul ani pentru adulti.

Studiile arată că opt din adulții nu fac suficient consolidarea musculare exercițiu și un stil de viață modern permite puține șanse pentru majoritatea dintre noi pentru a obține mai mult dacă este cazul. Singura modalitate de a face sigur că obține suficient este cu un intenționată program de exerciții, astfel încât să putem preveni și chiar inversa schimbări negative la muschi, oase si articulatii prin desuetudine. Nu este niciodată prea târziu să începi să trăiești un stil de viață activ și niciodată nu va regreta vreodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *